Un post pentru copii difuzează desene animate în care apare un cuplu de „părinți” homosexuali

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Time to make history” (E momentul să facem istorie). Aceasta a fost replica din serialul de desene animate al Nickelodeon „The Loud House” care a precedat apariția, pentru prima dată, a unor părinți gay, într-o producție a canalului american pentru copii, notează Ozap.com și Variety.com, potrivitpaginademedia.ro.

Mai exact, în episodul 20 al acestui serial animat care înfățișează aventurile unui băiețel înconjurat de 10 surori, a apărut cel mai bun prieten al acestuia, care a venit pentru a se juca împreună. Prietenul personajului principal este adus de cei doi tați ai săi, care își lasă copilul să petreacă noaptea la amicul său, nu înainte de a-și lua mai multe măsuri de precauție.


A fost pentru prima dată când televiziunea americană pentru copii a introdus în programele sale o familie cu părinți homosexuali, dar n-a fost prima dată când această minoritate sexuală a fost reprezentată în animațiile sale. Anul trecut, serialul „The Legend of Korra” a prezentat o idilă între două personaje feminine ale producției de animație.

Nickelodeon este un post de televiziune pentru copii prezent și în rețelele de cablu din România.


http://www.activenews.ro/externe/Unde-s-a-ajuns-Un-post-pentru-copii-prezent-si-in-Romania-difuzeaza-desene-animate-in-care-apare-un-cuplu-de-parinti-gay-135156

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...