Un renumit medic baga spaima in romani: Cancerul vine de la robinet!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Prof. dr. Pavel Chirila trage un semnal de alarma despre greselile grave din alimentatie care ne costa foarte scump.

Specialistii afirma ca o treime din cancere sunt cazuri evitabile. In Romania sunt aproximativ 480 de mii de bolnavi de cancer. Multe dintre aceste cazuri ar putea fi evitate daca s-ar fi alimentat corect.


Omul la inceput se hranea sanatos pentru ca nu avea altceva. O data cu evolutia insa omenirea a facut cateva greseli care o sa ne coste foarte scump acum, arata sfatulbatranilor.ro.

Prima greseala: Aparitia zaharului alb: In 1830 a aparut zaharul alb. Un dizaharid care facea abatere de la alimentatia normala a omului. Omul manca poliglucide. Mierea contine 3,4 la suta zaharoza adica mai putin decat zaharul. Astfel ca zaharul alb are un impact metabolic imens asupra organismului.


A doua greseala: Faina alba – Un francez a descoperit faina alba folosind-o in locul fainii integrale. Mineralele, fibrele sunt in procent foarte mic in faina alba.

A treia greseala: Descoperirea ingrasamintelor chimice – plantele cresteau mai repede, la fel si productia, dar este o gandire gresita deoarece ea punea accent pe cantitate nu pe calitate.

In 40-50 de ani de folosire a ingrasamintelor chimice imunitatea plantelor a scazut vertiginos, iar acestea nu mai erau in stare sa se apere de atacurile insectelor. Asta a dus la comiterea celei de-a patra greseli: Folosirea insecticidelor.

A cincea greseala – introducerea aditivilor alimentari si a E-urilor in alimentatie incepand cu anii 1960 pentru ameliorarea calitatii organorectice adica sa fie mai placute la gust. Omul va plati insa destul de scump satisfacerea gustului alimentar.

A sasea greseala – Organismele modificate genetic. 1. Care sunt factori oncogeni? Care sunt cazurile de cancer care ar putea fi evitate? Ce trebuie sa evitam zilnic?

https://caplimpede.ro/un-renumit-medic-baga-spaima-in-romani-cancerul-vine-de-la-robinet/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
40 de Sfinte Liturghii pentru odihna sufletului (citiți și vă minunați!)

Un oarecare crestin evlavios a chemat in ultimele zile ale vietii lui pe parintele Dimitrie, duhovnicul lui, si i-a spus:...

Povestea românului care a sculptat statuia Mântuitorului din Rio de Janeiro

Celebra statuie a lui Iisus din Rio de Janeiro este cunoscuta de toata lumea lumea, însă foarte puţini ştiu că sculptorul chipului...

Planta care antrenează creierul. O simplă adulmecare creşte performanţele intelectuale cu 75%

Oamenii de ştiinţă au găsit o rezolvare uimitoare contra... uitării. Astfel, persoanele care au des lapsusuri, nu-şi pot aminti cifre...

DAȚI MAI DEPARTE SA ȘTIE TOȚI ROMÂNII: Dezastru! | Ce ascunde Victor Ponta românilor până după alegerile prezidențiale

Victor Ponta refuză să prezinte românilor cifrele bugetare pentru 2015 deoarece acestea se bazează pe introducerea impozitului progresiv în urma...

Închide