Un roman s-a simtit „strain” in tara lui, la un magazin strain numit Kaufland, intr-o tara condusa de un presedinte cu nume „romanesc” Klaus Werner Iohannis

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sa te apuce patriotismul la un magazin numit „Kaufland”, detinut exclusiv de o companie germana, care a creat un superlant de magazine cu bani de la Banca Mondiala in tara ta si care vinde produse si cara banii din tara ta e megapenibil.

Iata articolul si filmuletul care au starnit isterie in randul „patriotilor” romani, care mananca din supermarketuri straine. Patriotii isi cumpara mancare din piata , nu din supermarketurile straine, care au venit sa faca profit pe carca ta, in tara ta si sa dea salarii de mizerie angajatilor tarii tale. Cand doi se cearta , al treilea castiga, nemtii de la Kaufland nu vorbesc nici romaneste si nici macar nu au acceptat sa bage 51% produse romanesti in rafturile lor, asa ca lasati patriotismul de 2 lei deoparte, caci la protestele tinerilor liberi si frumosi, corporatiile straine faceau legea si ordinea. Acolo nu a mai fost nimeni patriot. La fel nu a mai fost nimeni patriot cand in Romania au votat un sas, german get-beget, numit Klaus Iohannis, care a dat primul sau interviu in calitate de presedinte, in limba germana , la emisiunea in limba germana. De asemenea ati uitat de patriotism permitand companiei Schweighofer, sa va taie padurile, austriecilor de la OMV sa va ia petrolul.


 

Vloggerul clujean „Miliţianul” a fost protagonistul uni nou incident controversat. Acesta a aflat de la o cunoştinţă că la toneta unde se vând mici din incinta supermarket-ului Kaufland din Odorheiul Secuiesc nu eşti servit dacă nu cunoşti limba maghiară. „Să vedem cât e adevăr, cât e miciună” – îşi începe acesta clipul de pe YouTube realizat cu camera ascunsă.

Clujeanul întinde o hărtie de 10 lei şi cere vânzătoarei: „Bună ziua, îmi daţi şi mie o porţie de mici, vă rog frumos”. Vânzătoarea îi ia banii iniţial, dar acesta are impresia că l-a înjurat. O întreabă ce a spus. Vânzătoarea nu spune nimic. După ce le mai întreabă, fără succes, şi pe cele două femei aflate în faţa lui, acesta îşi primește banii înapoi. Cere explicaţii la care-i răspunde un domn aflat în zonă, cu care poartă un dialog:


„Este fiica mea, dacă nu ştie româneşte, nicio problemă.. Dar măcar să ştiţi dumneavoastră ungureşte”. „Să ştiu eu ungureşte, de ce să ştiu eu ungureşte” „Fiindcă sunteţi aici la Ţinutul Secuiesc”  „Suntem în Ţinutul Secuiesc, dar suntem în România” „Da nu contează!” ”Cum nu? Mâncăm pâine românească” „Păi, eu ştiu româneşte, dar ştiu şi ungureşte. Dar dumneavoastră ştiţi? Dacă veniţi în Ţinutul Secuiesc, măcar să şitţi zice Bună dimineaţa sau Bună seara (în maghiară-nr)…”

Clujeanul a chemat un manager de la Kaufland care a venit să vadă despre ce este vorba. Din nou, la standul de mici a fost apostrofat de un alt client.

„De ce nu ştii ungureşte”. „Am plecat de aicea că sar ungurii la bătaie. Ireal, bă nene, ireal”, şi-a încheiat acesta postarea.

Incidentul a fost semnalat la Kaufland România, care a precizat:  „Ne delimităm ferm de astfel de comportamente. Politica noastră este să oferim servicii de calitate, caracterizate de amabilitate, faţă de toţi clienţii, nediferenţiat“.

În comunicatul de presă emis se mai arată: „Vă asigurăm că facem toate eforturile de a comunica cu toţi clienţii noştri într-o manieră corectă şi instruim periodic angajaţii pentru a preveni astfel de situaţii”.

https://infoalert.ro/2017/08/31/e-strigator-la-cer-un-roman-n-a-vrut-sa-fie-servit-intr-un-magazin-kaufland-din-harghita-pentru-ca-nu-stia-ungureste-iata-ce-au-spus-reprezentantii-magazinului/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...