Un tânăr angajat îşi lăsa mereu cănile murdare pe birou, dar le găsea mereu curate. Când a aflat cine i le spăla, viaţa sa s-a schimbat total

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Un tânăr programator din SUA avea un obicei pe care îl au mulţi angajaţi: îşi lăsa cănile murdare de cafea pe birou. O dată la câteva zile, însă, acesta îşi găsea cănile curate, de parcă s-ar fi spălat singure


Intr-o bună zi, însă, tânărul a găsit cheia misterului. A descoperit că cel care făcea acest gest pentru el era singura persoană din companie de la care nu s-ar fi aşteptat niciodată la acest lucru. Iar din acel moment viaţa s-a s-a schimbat total. „Tu mi-ai spălat tot timpul cănile?”, a întrebat el. A primit un răspuns afirmativ, aşa că a vrut să afle şi de ce.

Răspunsul care i-a schimbat viaţa tânărului IT-ist, acum CEO la una din cele mai mari companii din lume


„Binefăcătorul” său era chiar CEO-ul companiei. Iar cel care povesteşte astăzi această întâmplare este Reed Hastings, CEO-ul platformei online Netflix. pe atunci, de-abia absolvise cursurile Universităţii din Stanford.

La vremea respectivă, americanul lucra ca programator la o companie abia înfiinţată. Era programatorul tipic: priceput la munca sa, dar destul de dezordonat, scrie Business Insider.


Aşa se face că pe biroul lui Reed se adunau tot timpul căni de cafea rămase nespălate. În mod „miraculos”, însă, o dată la câteva zile, găsea totul curat. Supriza a fost când, într-o dimineaţă, a constatat că nu femeia de serviciu îi spăla cănile, ci nimeni altul decât CEO-ul companiei.

„Tu mi-ai spălat tot timpul cănile?”, a întrebat el. A primit un răspuns afirmativ, aşa că a vrut să afle şi de ce. „Era singurul lucru pe care îl puteam face pentru tine. Tu faci atât de multe pentru companie”, i-a explicat CEO-ul.

Reed Hastings spune acum că aceea a fost una dintre cele mai importante lecţii de leadership pe care a primit-o vreodată.

http://www.gandul.info/un-tanar-angajat-isi-lasa-mereu-canile-murdare-pe-birou-dar-le-gasea-mereu-curate-cand-a-aflat-cine-i-le-spala-viata-sa-s-a-schimbat-total-14470590.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...