Un transexual român spulberă ideologia transgender: „Transexualitatea este o problemă mentală. Din punct de vedere medical, este clar”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ideologia transgender postuleaza că o persoană se poate considera ca având de ce gen și de ce sex dorește, indiferent de biologia organismului său.
Însă, această teorie este spulberată chiar de un transexual.

Darius Bulzan, devenit după schimbarea de sex Daria Bulzan, a afirmat într-un interviu acordat on-line că „transexualitatea este o problemă mentală”.


„Transexualitatea este o problemă din uter, nu la nivel hormonal, pentru că fizic, corpul este 100% masculin. E o problemă mentală. Toată comunitatea trans mă urăște pentru că vorbesc logic, dar cineva trebuia s-o facă.
Există un curent care-și propune să schimbe normele societății și care spune că atunci când auzi că o persoană este gay, trans, pardon, tu să spui, „ah e 100% normal să fii trans”. Și aici e problema. Nu e normal să fii trans pentru că este o tulburare…Uite, eu trăiesc în societate ca femeie, cu acte cu tot. Din punct de vedere medical, normalitatea este cât se poate de clară. Un om normal, din punct de vedere medical, este un om care-și poate îndeplini orice funcție. În cazul nostru, al persoanelor trans, funcția mea reproductivă este automat anihilată. Este cât se poate de clar. Oamenii trans, activiștii, nu acceptă ideea asta pentru că ei spun că „normalitatea ține de fiecare individ”, dar repet, din punct de vedere medical, este clar. Este o știință”, a spus el în interviul menționat. 

Darius Bulzan a devenit, în acte, Daria, după ce la vârsta majoratului și-a făcut o schimbare de sex.  În 2013, Darius a participat la emisiunea „Românii au talent” de la Pro TV.


http://stiripentruviata.ro/un-transexual-roman-spulbera-ideologia-transgender-transexualitatea-este-o-problema-mentala-din-punct-de-vedere-medical-este-clar/?fbclid=IwAR0JKUlQNI_PAlV-bG7H3hEkh1Gl6eP0yQeOCyy9P46-Ai_mv53Gj-NAoEY

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Maestri lumii au purtat insigne illuminati tip piramida la SUMMIT-ul nuclear de la Haga

Patimile sub imperiu monarhic a vieţii de iobag în vremea lui Horea: „Tăranul român era pus în aceeaşi categorie cu dobitoacele“

Ungaria şi-a triplat rezervele până la 95 de tone, cea mai mare rezervă per capita din Est. Polonia şi-a adus tot aurul la Varşovia. România nu cumpără şi ţine 60% din rezervă la Londra

Holocaustul copiilor in urma vaccinarii, programul de depopulare si de dependenta fata de industria farmaceutica

Arafat, facut praf de MEDICI: S-a dat cu PSD-ul, e milionar in euro. Nu-l intereseaza de noi

Închide