Un veteran CIA aruncă BOMBA | Hitler şi-a regizat moartea şi a fugit cu un submarin în America de Sud

Distribuie!


Teoriile care susţin că Hitler nu a murit în momentul în care Germania nazistă a pierdut războiul ci a reuşit să fugă, sunt resuscitate periodic sub o formă nouă, scrie realitatea.net

Un veteran CIA susţine acum că deţine dovada că Hitler a scăpat şi a fugit în America de Sud. Dezvăluirile agentului american au făcut obiectul unui episod dintr-o serie TV de la The History Channel.


Nici mai mult nici mai puţin, veteranul CIA Bob Baer declară că liderul ‘şi-a regizat propria moarte şi a dispărut în America de Sud cu un submarin via Tenerife’.

Cărţile de istorie relatează că în data de 30 aprilie 1945, liderul nazist Adolf Hitler şi partenera sa de viaţă, Eva Braun, s-au sinucis într-un buncăr din Berlin.


În urmă cu şapte decenii, unul dintre cei mai diabolici lideri din istoria modernă, dictatorul nazist Adolf Hitler, s-a sinucis. Presa britanică a scris la vremea respectivă că aceasta era vestea „pentru care se rugase lumea întreagă”.

Hitler şi Eva Braun s-au sinucis în data de 30 aprilie 1945, la două zile după ce şi-au unit destinele. În data de 2 mai 1945, „Daily Mail” titra pe prima pagină: ”Hitler este mort”, alături de un alt material, care făcea referire la milioane de britanici care comunicaseră rudelor vestea cea mare prin telefon.

Acum Bob Baer spune că deţine documente care nu au mai fost văzute până acum, potrivit cărora Hitler a ajuns în Argentina, plecând cu un avion Luftwaffe după care cu un submarin care l-a preluat din Insulele Canare, scrie Daily Mail.

Un veteran CIA aruncă BOMBA | Hitler şi-a regizat moartea şi a fugit cu un submarin în America de Sud

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite

Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Revoltător: se scoate limba latină din şcoli şi se reduc orele de română, istorie şi geografie

Informatica este doar materie opţională Ministerul Educaţiei va schimba programele şcolare şi modul cum se studiază în prezent în clasele...

Povestea care demonstrează că trebuie să reacționăm la orice semn – Poate fi un semn de la Dumnezeu

In viata fiecaruia dintre noi vine Dumnezeu… Noi trebuie doar sa ne dam seama! El poate aparea sub orice infatisare...

Cum va reusi conducerea corupta sa distruga romanul si persoanele juridice de la anul? Impozite de 25 de ori mai mari pentru ROMANI!!!

Cati dintre zombie fara creier care urlau "vrem spitale nu catedrale" au mentionat acest abuz, si anume a creste cu...

CINCI STATUI SATANISTE NOI ÎN BUCUREŞTI oferite de ziarul PRESSONE deținut de soroșistul Don Lothrop

Sataniștii în sfârșit și-au dat armele pe față și au început asaltul asupra României chiar în capitală, la câțiva kilometri...

Închide