Unde ai plecat, majestateeeee

Distribuie!by UPDATE: Observ că am fost luat la șuturi de monarhiști de rezultat, dobitoci simpli și oameni doborâți de demnitate. Vreau doar să vă spun că sunteți la fel de valoroși ca Ion Iliescu, care și el a zis un „Dumnezeu s-o odihnească”, el fiind ateu și, în general, ăla […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

UPDATE: Observ că am fost luat la șuturi de monarhiști de rezultat, dobitoci simpli și oameni doborâți de demnitate. Vreau doar să vă spun că sunteți la fel de valoroși ca Ion Iliescu, care și el a zis un „Dumnezeu s-o odihnească”, el fiind ateu și, în general, ăla care și-a bătut pula de ei. Toți ăia la care urlă monarhismul în ei sunt niște clone proaste de Ion Iliescu.

Copii cu caș la gură dar și oameni proști de altă vârstă se tânguie acum că a murit cea numită Regina Ana, pentru că s-a căsătorit cu un fost rege. Doamna respectivă a avut o carieră îndelungată de soție, vreme de aproape 70 de ani existând în această Europă măcinată de conflicte și probleme. S-a remarcat prin faptul că a fost vie toți acești ani. CV-ul ei cuprinde arborele genealogic, căsătoria cu Mihai și moartea.


Principesa Ana era vie când țărănistul Ion Rațiu a ieșit să protesteze împotriva faptului că Regina Angliei se plimba cu Ceaușescu în căruță, ceea ce a dus la arestarea lui Rațiu. Principesa Ana exista și pe vremea când câțiva naivi au ieșit în stradă să fie omorâți pentru că aveau impresia că vine libertatea dar a venit Ion Iliescu. Principesa Ana a fost vie în nenumărate ocazii când „Casa Regală” îl scotea pe rege la balcon să se aerisească, întrucât se depunea praful pe el. Nu știu dacă ea alegea ghivecele alea de la IKEA ce se vedeau în reședința regală din Elveția, sau asta pica în sarcina Principelui Duda, care știa să vorbească și alte limbi.

Când „regele” s-a dus să se pupe cu Ion Iliescu, principesa a fost alături de el. Când nu și-a plătit datoriile la fisc, regal nu ca toți săracii, Ana a fost alături de el. A privit cu o curiozitate politicoasă poporul ăsta de lingăi se gudură pe lângă ea și s-a rugat în sinea ei ca nu cumva vreun țăran de-ăsta cu muci pe mustață să încerce să-i pupe mâna că se murdărește.


Va fi îngropată cu fanfară, onoruri militare iar în țara căreia nu-i știa limba, căreia nu i-a vrut cetățenia și în care n-a prea locuit pentru că îi păsa prea puțin de ea, va fi doliu național, eentru că una din slugile rămase fără stăpân pe-acolo a simțit nevoia să se remarce.

Istoria va mai reține că „regina Ana” a murit la o vârstă destul de rezonabilă și că a făcut sex de 5 ori în viața ei.

Sursa: http://eftimie.net/unde-plecat-majestateeeeee/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite