UNTOLD: SATANISM, SEMNUL FIAREI, RFID si VREM SPITALE nu CONCERTE de milioane de EURO

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Tinerii frumosi, idioti si sclavi au uitat cand urlau dupa Colectiv ca vroiau spitale, acum sunt de acord ca megacorporatiile satanico-masonice sa cheltuiasca milioane de euro pe aducerea unor artisti membri illuminati, ei sustinand prin cumpararea biletelor acest megaritual MASONIC. Pai nu isi merita soarta atunci? La acest eveniment se vehiculeaza pe langa invocarea anticristului ( asta inseamna titlul UNTOLD- pentru cunoscatori) spalarea pe creier, colectarea energiei malefice, manipularea masei si sume enorme de bani, cu un profit urias care ar putea fi folosite in constructia unor spitale de ultima generatie….

Pentru ca vineri incepe concertul UNTOLD (DRACULA) .. este defapt un omagiu pentru Antichrist la CLUJ …”The gates to the magic kingdom will open and a prophecy will be for filled”


Untold (duble N) .. nespusul …RO-Mania RO-Yala

este vorba despre NicOlaE Monarhul, DAN-estilor , Nicky sau Little Nicky , Antihristul roman care nu deranjeaza pe nimeni, nici macar pe ortodocsii romani …


 

Iata si ce putem citi la Fără bani cash la Untold 2016: organizatorii festivalului au pregătit carduri și brățări contactles de pe Ziua de Cluj:

În acest an, festivalierii Untold au la dispoziție două opțiuni pentru instrumentele de plată: carduri și brățări contactless, ambele dotate cu sistem RFID.

Organizatorii festivalului Untold au pregătit 50.000 de carduri, dar și 15.000 de brățări contactless.

În perimetrul festivalului, vor exista 60 de puncte de încărcare a cardurilor și a brățărilor, iar pentru a evita cozile și aglomerările, organizatorii pun la dispoziția participanților 20.000 de carduri preîncărcate cu 100 de lei, în ziua dinaintea începerii festivalului, adică din data de 3 august 2016, de la punctele de preschimbare a brățărilor de acces în festival.

Festivalierii pot să-și încarce instrumentele de plată direct cu cardul Visa și vor fi accesorizați automat cu o brățară de silicon colorată. Totodată toti cei care plătesc cu orice card Visa vor intra automat și într-un concurs unde pot câștiga abonamente pentru Untold 2017.

Cei care vor să folosească banii cash pentru încărcarea cardurilor contactless sau a brățărilor RFID, trebuie să știe că în perimetrul festivalului vor exista 3 ATM-uri ale Băncii Transilvania.

Banii de pe instrumentul de plată pot fi recuperați pe toată perioada festivalului doar numerar, de la orice Credit Point, până cel târziu luni, 8 august, ora 10.00. Toate căsuțele Credit Point vor fi deschise în intervalul 12.00 -06.00, iar în zonele cele mai frecventate, acestea vor rămâne deschise non stop.

Participanții la festival au posibilitatea prin aplicația Festipay, disponibilă pe Android și iOS, să își înregistreze cardul contactless sau brățara RFID și pot vedea toate tranzacțiile operate cu instrumentul lor de plată. În cazul unui furt sau a pierderii cardului sau a brățării, acesta se poate bloca din aplicație, iar ulterior se poate solicita un nou instrument de plată.

Untold 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scenă vor urca TOP 5 DJ ai lumii, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO alături de alți peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: AFROJACK, FAITHLESS, PAROV STELAR, W&W, Nervo, Ummet Ozcan, Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany, Tanya Stephens, Skream, Steve Lawler, Damian Lazarus, Lefto, Aquarius Heaven, Highroller, NU, Jacob Groening, Loewenthal, Luca Musto, Pedestrian, Stavroz, Yokoo, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y’akoto.

Comentariu saccsiv:

   Cam ce sa le zici astora despre vremurile ce vor veni? Ce sa priceapa ei despre pericolele unei societati fara cash si cu cipul in carne?

UNTOLD 2016 (Cluj): INDRACIREA prin MUZICA si OBISNUIREA cu SEMNUL FIAREI. Fara cash la festival. Doar cu bratari si carduri RFID

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Intr-un final, s-a gasit Leacul impotriva Bolii Parkinson

Un nou studiu publicat, ne demonstreaza ca, scortisoara poate inversa unele dintre modificarile care au loc in creierul pacientilor care...

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri)

Edward Alexander Crowley (1875–1947) a fost maestru mason si bisexual. In 1947, inainte de a muri, a lasat o schita...

SUA: Un bărbat crescut de două lesbiene ia poziţie împotriva căsătoriilor unisex: Familiile gay au devenit o INDUSTRIE masivă. Copiii se fabrică pentru a fi vânduţi sau cumpăraţi

Robert Oscar Lopez este un profesor din California crescut de către mama şi partenera ei lesbiană. Lopez a decis să...

Prof. Dr. Valentin Iftenie, medic legist la „Mina Minovici”, arunca in aer pandemia: E o mascarada!

Dr. Valentin Iftenie este unul dintre cei mai reputați medici legiști din România. A decis să rupă tăcerea și să...

Închide