Unul din jurnaliștii care l-au însoțit pe Iohannis la Bruxelles îl critică dur pe șeful statului: Caz unic în istoria Consiliilor Europene

Distribuie!by   Jurnalistul evz.ro, Mircea Marian, care îl însoțește în premieră pe Klaus Iohannis la ședința Consiliului European, precizează pe pagina sa de socializare că este o premieră ca un șef de stat să meargă împreună cu soția la o reuniune a Consiliului European. De asemenea, Mircea Marian remarcă faptul că […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Jurnalistul evz.ro, Mircea Marian, care îl însoțește în premieră pe Klaus Iohannis la ședința Consiliului European, precizează pe pagina sa de socializare că este o premieră ca un șef de stat să meargă împreună cu soția la o reuniune a Consiliului European.

De asemenea, Mircea Marian remarcă faptul că cei care îl consiliează lui Klaus Iohannis nu au procedat precum cei ai fostului Președinte, Traian Băsescu, în ceea ce privește informarea neoficială despre miza reuniunii de la Bruxelles.


”Prima mea deplasare cu Iohannis, la Consiliul European. Dimineața, la 6, plin de adrenalină îmi făceam conștiincios temele despre uniunea energetică. Intru în delegație: amorțire totală, nici un briefing neoficial, nici un efort de a explica miza României la summit – așa cum, sorry, Băsescu făcea mai mereu sau îi ruga pe Bogdan Mănoiu sau Cristi Dumitrescu să ne informeze off the record, cum se face în lumea civilizată.

loading...

A, am uitat: doamna Carmen Iohannis vine și ea la summit. Cred că e un caz unic în istoria consillilor europene, să îți aduci soția la o reuniune de lucru de acest gen. ‪#‎Shopping‬ ‪#‎Neserios‬”, a precizat joi jurnalistul evz.ro, Mircea Marian pe pagina sa de Facebook.


Vineri, jurnalistul evz.ro a venit cu o adăugire privind ”vizita familiei Iohannis la Consiliul European”.

”Sunt legat de promisiunea de a nu scrie, dar vizita turistica a fam. Iohannis la Consiliul European depaseste imaginatia mea si credeti-ma ca am vazut multe. ‪#‎Neserios‬ #Neserios #Neserios. Nici macar nu mai sunt furios, am o stare de tip: Ce ne facem???”, subliniază Mircea Marian pe Facebook.

Uite asa se vinde tara:Iohannis ii calca pe urma lui Adrian Nastase la capitolul, trambalarea sotiei in delegatii oficiale pe banii statului, la shopping.

http://psnews.ro/unul-din-jurnalistii-care-il-insotesc-pe-iohannis-la-bruxelles-il-critica-dur-pe-seful-statului-caz-unic-in-istoria-consiliilor-europene/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite