Unul dintre cei mai străluciţi olimpici români, student la Cambridge, a murit în condiții suspecte

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un olimpic internațional român, student în anul al II-lea la prestigioasa universitate Cambridge, a murit, joi, în condiții suspecte. David Cristian Călin, în vârstă de 21 de ani, s-a stins din viață fără a acuza dureri și fără a ști că suferă de vreo afecțiune gravă.

Cristian venise să petreacă sărbătorile alături de părinți, la Iași, când s-a întâmplat nenorocirea.


Vestea dispariţiei studentului eminent i-a întristat pe foștii săi profesori ieșeni care au menţionat reporterilor de la Ziarul de Iaşi că David a fost un elev deosebit.

„A fost o veste îngrozitoare, nedreaptă, incredibilă. David Cristian Călin era unul dintre elevii de excepţie ai Colegiului Costache Negruzii şi ai învăţământului ieşean. Era o minte sclipitoare, un tânăr pasionat de chimie care a fost declarat în 2012 şi elevul anului, era un corolar de activităţi! E o tristeţe copleşitoare, un destin extrem de implacabil. Azi (n.r. ieri) am lăcrimat cu toţii. Cuvintele care îl caracterizau erau inteligenţă nativă, studiu, pasiune! Cu siguranţă ar fi făcut un drum de cercetare serios”, a declarat Camelia Gavrilă, inspector general în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean


Profesorii Colegiului „Costache Negruzzi” au precizat că sunt şocaţi de vestea tragică. Potrivit lor, absolventul i-a vizitat în urmă cu câteva zile. „David a fost unul dintre absolvenţii de marcă ai şcolii noastre, a obţinut premii la olimpiade şi concursuri şcolare. Chiar zilele trecute a venit prin şcoală şi am vorbit cu el. David era un copil serios, nici nu am cuvinte, un copil deosebit care a muncit mult, pasionat de ştiinţe, avea relaţii bune cu colegii şi cu profesorii. Când am aflat, nu mi-a venit să cred, apoi mi s-a confirmat că a murit”, a spus Elvira Rotundu, directorul Negruzzi” din Iaşi, cu durere în voce.

Elevul Anului 2012 din Iaşi, David Cristian Călin a participat şi a câştigat premii la numeroase concursuri şi olimpiade locale, naţionale şi internaţionale. Tânărul a făcut performanţă în domeniul ştiinţelor pământului, fizici şi chimiei, dar era pasionat şi de ştiinţele umane.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...