Ura pe evrei este un pacat urias, ocultele mondiale sioniste, nu evreii de rand omoara copii in Palestina

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Am vazut in ultimul timp, ca se petrece un fenomen similar celui de pe vremea lui Hitler. O ura nejustificata pe intreg poporul evreu, datorita faptului ca palestinienii arabi baga copii la inaintarea bombelor ce vin din partea ocultelor masonice sioniste ale lumii. Lumea simpla fara informatie prinde astfel ura pe intregul popor evreu, desi exista si evrei crestini spre exemplu sau evrei nesionisti care nu sunt de acord cu ce se intampla in Gaza, evrei care nu sunt masoni, sau nu impartasesc aceleasi convingeri ca si conducatorii statului Israel.  O comparatie  cu tara noastra ar fi, ca tot poporul sa fie vinovat de deciziile pe care le iau Ponta si Basescu, sau generalizarea ca toti romanii sunt hoti si capsunari.  Ce ar fi sa ne stearga rusii si chinezii pe noi ca natie de pe fata pamantului, pentru declaratiile anti-ruse recente ale lui Basescu si pentru faptul ca soldatii nostrii omoara copii in Afghanistan, sau pentru faptul ca suntem ca tara aliati cu SUA? Deja s-a propagat o asa mare ura fata de evrei, incat oameni nevinovati sunt atacati prin Europa pe motiv ca sunt evrei.

Ceea ce este foarte grav ca multi crestini sunt inversunati impotriva poporului evreu, pai exact asta vor sionistii si exact asta vrea diavolul, caci sa nu uitam ca Dumnezeu chiar daca ii va pedepsi pentru faptul ca nu L-au recunoscut pe Iisus, prin cei 7 ani apocaliptici, ii va face sa se caiasca si sa cada in fata Lui, sa isi ceara iertare si sa se intoarca la El. Un parinte al carui copil a gresit, il pedepseste si da ciocolata copilului de dupa gard.  Deci faptul ca evreii L-au respins pe Iisus, a fost marea sansa data neamurilor, caci neamurile pagane L-au recunoscut mai repede decat evreii insisi. Biblia spune clar ca cine nu ii va binecuvanta pe evrei isi atrage dupa sine supararea Creatorului,  autocondamnarea, ne sfatuieste sa nu judecam noi pe copii Lui, caci se va ingriji El de pedeapsa, iar noi sa ne vedem de mantuire si de greselile noastre. Nu uitati ca Dumnezeu atunci cand si-a ales poporul i-a gasit pe evrei ca singurii care Il recunoasteau, caci celalate triburi se inchinau la idoli si demoni. Cine uraste un evreu isi atrage dupa sine blesteme uriase, nenorociri, saracie, catastrofe. Uitati-va in istorie ce s-a intamplat cu neamurile care au incercat sa ii extermine, au pierit ele.


Nu uitati ca lupta dintre arabii palestinieni si evrei este aceeasi lupta intre Ishmael si Isaac, care deriva din neascultarea fata de Dumnezeu, cand sotia lui Avram nu mai credea ca ramane gravida, nu a ascultat si a permis lui Avram sa faca un copil cu egipteanca Hagar care servea in gospodaria lor. Abia mai tarziu cand credea ca e imposibil, Sara nevasta lui Avram a ramas gravida si l-a nascut pe Isac. De acolo au inceput geloziile, invidiile si scandalurile intre femei si Avram a trebuit sa il trimita pe Ishmael si pe mama sa, departe de locul acela, D-zeu promitandu-i ca va face un neam puternic si din samanta lui Ishmal care este astazi poporul arab.

In plus ce ne bagam noi ca neamuri intre cearta a doua tabere care nici macar nu il recunosc pe Iisus, desi au fost avertizati in Biblie ca pana nu isi vor intoarce fata catre D-zeu, vor avea parte doar de nenorociri si sange. Mai ales ca noua ca tara nu ne pasa de copii nostri care mor pe capete de foame, de abandon, prin avorturi, de boli si de saracie. Mai ales ca soldatii romani omoara copii alaturi de trupele americane in Afghanistan. Mai ales ca la ora actuala in Siria mor mai multi copii si oameni  din mana arabilor, pentru credinta lor in Iisus si nu vad pe nimeni atat de scandalizat vis-a-vis de aspectul acesta.


Va voi cita un pasaj din cartea Pelerinul Rus spre a exemplifica cum omul are dispozitia sa urasca evreii si sa generalizeze cand vine vorba in acuzatii. Asta in primul rand ca nu a cunoscut evrei crestini sau de treaba si in al doilea rand ca s-a lasat manipulat de diverse duhuri negative sau de mass-media. Va rog sa cititi raspunsul calugarului la fenomenul acesta:

 

Într-o zi ne-a vizitat un credincios amărât, care se văicărea şi ocăra pe evreii de prin satele pe unde trecuse, fiind peste tot înşelat. Era atât de pornit împotriva lor, îi blestema şi chiar mărturisea că, din cauza încăpăţânării şi necredinţei lor, nu sunt vrednici să mai facă umbră pământului şi că, în sfârşit, încearcă un nebiruit dezgust faţă de ei.

După ce îl ascultă, bătrânul meu îi dădu următoarele sfaturi pline de înţelepciune:
– Îi afuriseşti şi îi ocărăşti degeaba pe evrei. Şi ei sunt făpturile lui Dumnezeu, aşa după cum suntem şi noi. Trebuie să-i compătimim şi să ne rugăm pentru ei, iar nu să-i blestemăm. Dezgustul faţă de ei vine de acolo că nu eşti întărit în dragostea lui Dumnezeu şi nu ai zălogul lăuntric al rugăciunii. Astfel nu ai nici pacea lăuntrică. O să-ţi citesc ceva, în această privinţă, din scrierile Sfinţilor Părinţi. Ascultă ce scrie Marcu Ascetul: „Sufletul care s-a unit cu Dumnezeu în chip lăuntric devine, dintr-o prea mare bucurie, lipsit parcă de orice răutate, se face ca un copil nevinovat şi nu mai osândeşte pe nimeni: nici pe elin, nici pe păgân, nici pe iudeu, nici pe păcătos, ci priveşte asupra tuturor cu un ochi curat, fără să mai facă vreo deosebire între oameni, şi se bucură deopotrivă de toată lumea, dorind ca toţi, elinii şi chiar evreii şi păgânii, să-L proslăvească pe Dumnezeu”. Iar Marele Macarie Egipteanul spune că cei ce au ajuns la contemplarea
lăuntrică „se înflăcărează cu atâta putere de focul dragostei, încât, de-ar fi cu putinţă, i-ar aduna pe toţi oamenii din lume şi i-ar aşeza la sânul lor, fără să facă vreo deosebire între cel rău şi cel bun”. Astfel judecă Sfinţii Părinţi! Priveşte la tot ce se petrece în lume ca la ceva ce se întâmplă cu purtarea de grijă a lui Dumnezeu Atotştiutorul. Când te vei lovi de necazuri, învinuieşte-te mai ales pe tine însuţi, pentru că nu ai destulă răbdare şi smerenie.

A uri pe evrei este ca si cum cineva l-ar uri pe Iisus Cristos, caci el a fost evreu. Niciun neam nu are dreptul sa urasca pe evrei, deoarece, Iisus nu i-a urat cand chiar ei il batjocoreau pe cruce. Iisus ne-a aratat exemplul de iertare si iubire suprema. Inainte sa ne uitam la greselile altcuiva sa ni le cercetam intai pe cele ale neamului nostru.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...