Vaccinul COVID: Un bărbat a făcut infarct și a murit după ce a primit vaccinul Covid- doctorii încearcă sa o dreagă că nu e de la vaccin

Distribuie!by Vaccinul Covid. Un israelian de 75 de ani a suferit un infarct și și-a pierdut viața la două ore după ce a primit vaccinul Covid. Bărbatul avea condiții preexistente și suferise de atacuri de cord în trecut, potrivit informațiilor venite de la Ministerul Sănătății, citat de Jerusalem Post. Directorul general […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Vaccinul Covid. Un israelian de 75 de ani a suferit un infarct și și-a pierdut viața la două ore după ce a primit vaccinul Covid. Bărbatul avea condiții preexistente și suferise de atacuri de cord în trecut, potrivit informațiilor venite de la Ministerul Sănătății, citat de Jerusalem Post.

Directorul general al Ministerului Sănătății, Chezy Levy, a lansat o anchetă în legătură cu acest incident. Levy a mai menționat că primele concluzii arată că nu există o legătură între moartea bărbatului și vaccinarea acestuia.


Bărbatul a primit vaccinul Covid în jurul orei 8:30 la o clinică, după care a rămas la unitate, conform procedurii, pentru o scurtă perioadă de timp, pentru a se vedea dacă sunt efecte secundare. Iar după ce acesta s-a simțit bine, clinica l-a eliberat.

Vaccinul Covid Pfizer

Trebuie, totuși, menționat că, după ce Pfizer a prezentat datele de siguranță la Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente, la începutul lunii decembrie, s-a constatat că doi participanți la studiu au murit după ce au primit vaccinul. Una dintre victime a fost ”imunocompromisă”, ceea ce înseamnă că apărarea imună a persoanei era scăzută.


La acea vreme, Asociația Midaat din Israel a comentat acest raport al deceselor, explicând că, atunci când vaccinurile sunt administrate populației cu risc, „pot exista cazuri nefericite. Asta nu ar trebui să inducă nesiguranță în privința vaccinului, ci să ne facă să salutăm transparența companiilor farmaceutice în procesul de aprobare a medicamentelor. ”

„Conform datelor publicate, șase dintre participanții la experiment au murit, dintre care doi au primit vaccinul și patru din grupul de control”, a spus dr. Uri Lerner, directorul științific pentru Midaat. „După o examinare aprofundată, nu s-a găsit nicio legătură între experiment și cauza morții”.

https://www.doctorulzilei.ro/vaccinul-covid-un-barbat-a-facut-infarct-si-a-murit-dupa-vaccinare/?utm_source=AVANTAJE&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite