Veste soc! Presedintele Klaus Iohannis a taiat alocatiile copiilor romanilor din Strainatate!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Vestea rea care ne-o da Presedintele Romaniei Klaus Iohannis, miercuri seara a anuntat la TVR cum ca alocatiile copiilor romanilor de peste hotare care muncesc, le vor fi taiate alocatiile, daca isi vor lasa copii in Romania, scrie flux24.ro.images
Aceasta lege va fi pusa in aplicare foarte repede, a declarat Klaus Iohannis la un post public de televiziune.
Decizia aceasta care a pus toti cetateni romanii contra lui, Presedintele va discuta la Bruxelles la Consiliul European, iar declaratia lui Klaus Iohannis indica ca Parlamentul este de acord cu aceasta propunere a Presedintelui.
Aceasta propunere a pornit inca de anul trecut dupa ce Marea Britanie si dupa care Austria a cerut sa se reduca alocatiile primite pentru copii al caror parinti sunt dusi in strainatate si copii le raman in Romania.
Sa discutat despre aceasra adaptare a alocatiei la tara unde este copilul stabilit, Consiliul European vor cadea de acord propuneri al Presedintelui Klaus Iohannis.
Este foarte normal ca parintii sa fie revoltati dar pot sa hotareasca daca perioada de adaptare si sa spuna: ‘Dacă este așa, noi preferăm să aducem copilul în Spania sau Italia să primim alocația integrală’ sau ‘Nu, nouă ne este bine așa, lăsăm copilul în România la bunici și primim o alocație care este puțin diminuată’, deci nu vorbim de o reducere la o valoare infimă. Toate aceste lucruri trebuie făcute, însă, în așa fel încât să existe o perioadă rezonabilă de acomodare și fără niciun fel de discriminare, a afirmat Presedintele Klaus Iohannis miercuri seară la TVR.
Sursa: http://www.info-diaspora.com/veste-rea-klaus-iohannis-vrea-sa-taie-alocatiile-copiilor-romanilor-din-diaspora/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...