VIDEO: Ceausescu era atat de respectat si Romania atat de prospera incat Bruxelles ar fi dorit sa bage Romania comunista in UE

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ceausescu a fost invitat in mai multe randuri sa tina discursuri in Parlamentul European. Comunismul lui Ceausescu devenise deja mai atractiv decat democratia unor tari, motiv pentru care si abordeaza in discurs ca, comunismul din Romania era mai eficient decat democratia altor tari, care doreau sa ofere salariu pe cap de locuitor de 100 de dolari. De asemenea Ceausescu avertizeaza ca intr-o democratie sau intr-o tara care dorea sa devina democrata, nu ar fi fost corect sa exista posturi de radio, care sa denigreze si sa dezinformeze opinia publica, asa cum era postul masonic Europa Libera, care a indemnat prin regele Mihai, sa iasa lumea in strada, ca mai apoi sa fie impuscata.

Faptul ca Ceausescu era invitat de UE si ca UE cocheta in acele vremuri cu Romania, o tara prospera si in plina ascensiune economica, reprezenta un respect urias al Occidentului fata de tara noastra, de poporul roman, existand mari interese ca o astfel de tara puternica din toate punctele de vedere, sa faca parte din planul european.


Comunismul lui Ceausescu era ceva foarte diferit, de comunismul lui Marx, Engels , Stalin. Ceea ce mass-media nu spune, este ca Ceausescu se lupta inclusiv cu SUA sa ridice vizele pentru romani, punandu-l pe Bush senior odata la punct cu privire la acest fapt. Ceea ce s-a ascuns toti acesti ani cu privire la dreptul de libera trecere catre occident, era faptul ca UE si tarile Schengen impuneau vize Romaniei si astfel cetatenii romani nu puteau sa circule liber, lucru care s-a intamplat si ani de zile dupa revolutie, pana la intrarea in UE. Ceausescu nu era de acord cu aceste restrictii si avea in plan ca Romania sa devina atat de instarita si romanii cu un nivel de trai atat de ridicat, dupa ce scapau de datoria FMI, astfel incat occidentul sa se roage de noi sa le vizitam tarile si sa cheltuim banii in statiunile lor turistice.

Faptul ca multi oameni care incercau sa treaca la granita ilegal, aducea nu doar daune si penalizari Romaniei, ci si impresia ca romanii nu lasau oamenii sa “fuga”. Ceausescu facuse un acord cu Germania, care epuizase forta de munca din Turcia, Italia, Grecia si dorea noi sclavi la munca acolo, astfel ca fiecare cetatean in functie de pregatirea sa, facuta pe cheltuiala tarii, era exportat legal pentru o anumita suma, la fel se intampla si cu cetatenii de origine evreiasca, pentru care statul roman trebuia sa incaseze despagubiri, la plecare. Bineinteles ca lui Ceausescu nu ii convenea sa piarda din populatia tarii, insa pentru cei ce doreau sa emigreze legal, exista aceasta cale.


Sunt nenumarate relatari in acest sens, ca Ceausescu acorda permisiunea de a pleca multor cetateni care se exprimau in scris direct lui, ca sa evite de tortura securitatii locale, din orasele din care proveneau. Spre exemplu mama Sandrei Pralong, fugita in Elvetia, a scris odata sotiei presedintelui SUA o scrisoare, stiind ca acestia urmau sa ii primeasca pe Ceausesti, despre faptul, ca fetita ei ramasese cu bunica in Romania si nu o putea aduce legal in Elvetia. ce credeti ca s-a intamplat, nevasta lui Nixon i-a spus Elenei Ceausecu despre acest fapt, iar la scurt timp,  actele de emigrare ale Sandrei Pralong se aflau in cutia postala a acesteia. Ca astazi ea sa devina o tradatoare a Romaniei, care a adus organizatiile lui Soros in Romania, imediat dupa revolutie.

Mai exista tone de dovezi despre faptul ca atunci cand te adresai direct presedentiei in comunism ti se rezolvau problemem pe loc, cum ar fi stramutari de serviciu, de locuinte, de mutari dintr-un oras in altul. Lucruri care daca erau lasate in seama autoritatilor locale si a securistilor zelosi din fiecare judet, puteau sa devina periculoase. Caci nu Ceausescu era tartorul, ci securistii care au lucrat la comanda externa, in a se razbuna pe popor. Dovada stau si vizitele periodice ale lui Nicolae Ceausescu in alimentari, piete, unde erau pregatite si aranjate marfurile in abundenta, ca el sa creada ca alimentarile sunt pline si sa fie dezinformat constant, de securitatea tradatoare.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...