VIDEO şocant: 500 de victime la rainbow party, activist pro-homosexualitate arestat în Taiwan

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Weekendul trecut, canale media precum Associated Press, RT.com, The Slate, au relatat despre tragedia de la un parc acvatic din Taiwan, unde peste 500 de persoane au fost rănite de o adevărată ploaie de foc care s-a abătut peste ei în urma proiectării în aer de către organizatori a unei pulberi colorate inflamabile, cu ajutorul unor tunuri cu dioxid de carbon.

Imaginile şocante de mai jos arată cum oamenii iau foc, efectiv, la contactul cu aerul pe terenul devenit ring de dans improvizat:


 

Ceea ce evită, însă, să relateze canalele mediatice occidentale este că petrecerea era organizată de un cunoscut activist local pentru drepturile homosexualilor şi se voia un fel de rainbow party, conform NaturalNews.com, care urmărit sursele media asiatice pentru relatări suplimentare despre eveniment.

Zhong-Ji-Lu-handcuffed

Activistul pentru drepturile homosexualilor Zhong Ji Lu (Lu Chung-chi, după ortografia mandarină) este în prezent eliberat pe o cauţiune de un milion de yuani, urmând să fie cercetat în libertate. Locaţia nu avea căi de evacuare adecvate, iar organizatorii (Color Play Creative Company and Rui Bo Marketing Agency, ambele deţinute de activistul menţionat) nu au respectat manevrele de siguranţă, deoarece pulberea de porumb colorată cu adjuvanţi chimici este inflamabilă, lucru făcut cunoscut pe eticheta produsului. Folosirea tunurilor a favorizat inflamarea pulberilor colorate. În plus, organizatorii petrecerii cu dans Color Play Asia au vândut 10.000 de bilete, iar la ora respectivă în locaţie existau 4.000 de participanţi, scrie Taiwan Apple Daily.


Zhong Ji Lu este principalul fondator al organizaţiei Gay Rights Taiwan (http://www.facebook.com/gayrightstw) conform Storm Media Group in Taiwan, iar Liberty Times Net Taiwan îl identifică drept un binecunoscut activist în domeniu. Website-ul pro-homosexualitate Pridewatch Taiwan (http://www.pridewatch.tw/people/yaowz) a scris adesea despre el. Însă relatările din China Times îl leagă pe Zhong Ji Lu şi de alte scandaluri şi afaceri „cu cântec”, printre care şi neplata lucrătorilor la una din întreprinderile sale.

Tragedia din 27 iunie a determinat guvernul vrea să interzică folosirea respectivei pulberi colorate la astfel de evenimente.

Traducere și prelucrare: Ștefana Totorcea

VIDEO șocant: 500 de victime la rainbow party, activist pro-homosexualitate arestat în Taiwan

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Catalin Tolontan: Primul om demis dupa incendiul de la Colectiv a ajuns acum ministrul Tineretului si Sportului

Catalin Tolontan scrie pe pagina sa de Facebook ca primul om pe care statul roman l-a demis dupa incendiul de...

Chirurgul – geniul – crestin Pesamosca care a salvat zeci de mii de copii romani de la moarte prin metode miraculoase

Medicul chirurg Alexandru Pesamosca s-a născut la 14 martie 1930, la Constanța, într-o familie cu origini italiene. Foto: (c) Armand...

Deutsche Welle se desparte de Kovesi. Adevărul verde-n FAȚĂ

Deutsche Welle publică un articol dur la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Deși s-a bucurat mult timp de susținerea...

Sa ne amintim cum regele Belgiei ucidea 10 milioane de africani în Congo- Taia mainile copiilor de sclavi

Motto: "Am întreprins activitatea din Congo în interesul civilizației și pentru binele Belgiei" - Regele Leopold al II-lea. Toată Europa...

Închide