Viitorul tarii noastre

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
1

 

Priviţi acest film. În timp ce veţi urmări filmul, încercaţi să vă amintiţi cât se zbate Ungaria pentru drepturile maghiarilor din ţările vecine, câte facultăţi au în limba lor, câte drepturi au, câte drepturi mai cer şi ce gândesc când cer autonomia.Nu îi învinuiţi pe maghiari că vor ce vor, lăudaţi-i! Mi se pare normal ca un stat să dorească progresul cetăţenilor săi  oriunde s-ar afla şi să dorească ca aceştia să nu îşi uite identitatea şi rădăcinile, limba, obiceiurile. Iar dacă se poate să se organizeze într-o regiune autonomă sau chiar să reuşească unirea cu ţara de origine, bravo lor, înseamnă că sunt adevăraţi patrioţi.
Nu e vina maghiarilor nici a guvernului de la Budapesta că doresc apărarea intereselor ungurilor.
Ce face guvernul român în timpul ăsta ?
Vinde combinate, desfiinţează şcoli şi spitale, vinde toate regiile de stat la preţuri de nimic unor hoţi şi condamnaţi în ţările de origine, otrăveşte pământul şi apele cu cianuri şi deşeuri radioactive pretinzând că luptă pentru independenţa energetică, trimite rezervele de aur ale ţării în ţara pe care o consideră inamicul număru unu, trimite arhivele şi datele personale ale cetăţenilor în ţara cea mai nesigură din lume, ţara care de când a fost “proclamată” ţară se află în conflict permanent cu toate ţările vecine, menţinând conflictul la nivel planetar, îşi vinde istoria  şi distruge dovezile formării şi menţinerii acestui popor, construind autostrăzi peste situri arheologice . Să nu creadă cineva că asta se petrece întâmplător. Toate astea se întâmplă în baza unui program în 11 puncte sau mai multe, care cuprinde un act  de coabitare interstatal, care dă dreptul unei părţi să conducă şi să fure şi celeilalte să facă legile  şi să impună ce trebuie vândut, ce trebuie distrus, cine să trăiască cine să moară, ce medicamente şi alimente să consumăm, câte calorii avem dreptul, cât de educaţi să fim, ce să învăţăm, ce să lucrăm, cui să vindem produsele noastre, la ce preţuri, unde să mergem cine să ne primească la “muncă” pe post de sclavi cine are drept de muncă şi cine nu.
Guvernul român habar nu are că la 200 km de graniţele României, nu în jungla amazoniană ci în jungla conştiinţei de neam a politicienilor noştri, există nişte oameni, care vorbesc ca noi  şi care nu ştiu ce sunt pentru că pe ei nu îi bagă nimeni în seamă, nici ucrainienii, nici românii, nu îi învaţă nimeni, nu îi ajută nimeni, nu le spune nimeni că limba pe care se încăpăţânează să o vorbească de peste 2000 de ani este limba dacilor. Nici nu îi mai spun românească, ar trebui să recunoaştem că este limba dacilor şi să ne redenumim daci. Acei oameni nu sunt români aşa cum ne numim noi pentru că  în zona aceea nu au ajuns romanii, acolo femeile dace nu “s-au unit” cu soldaţii romani ” pentru a forma poporul român” dar ei vorbesc aceeaşi limbă ca şi noi, limba dacilor.  Se numesc Volohi, vlahi, sau valahi,AŞA CUM ÎN ALTE PĂRŢI SE NUMESC RUMUNI RUMÂNI,  aşa cum ne numeam şi noi înainte de 1848, aşa cum ne numeam şi noi, VALAHIA. Astăzi suntem români, mâine vom fi “EUROPENI” preşedintele nostru drag luptă pentru înfiinţarea “STATELOR UNITE ALE  EUROPEI” pentru că aşa îi dictează lui conştiinţa de neam, de neam prost bineînţeles, sau neam fals, sau cum s-o numi neamul cuiva care nu îşi respectă tradiţiile şi istoria.Cu astfel de preşedinţi la conducerea ţării în 50 de ani nu vom mai exista, vom fi o regiune exploatată a SUE, cu un guvernator numit de Bruxelles.
Priviţi acest clip, şi realizaţi tragedia. Tragedia nu este numai faptul că aceşti oameni astăzi nu ştiu ce sunt. Din fericire pentru ei, faptul că nu ştiu cui aparţin i-a ferit de multe lucruri mai rele. Din fericire pentru ei şi neamul nostru, aceşti oameni, fără educaţie, fără îndoctrinare, departe de luptele politice au reuşit să îţi menţină limba şi tradiţiile, au reuşit să supravieţuiască şi poate noi ar trebui să le învăţăm limba, să vedem cât la sută e influenţată de vocabularul ucrainean şi cât reprezintă vechea noastră limbă. Tragedia este nu numai prezentul lor, tragedia este viitorul nostru. Priviţi cu atenţie acest clip şi veţi vedea viitorul nostru nu peste 2000 de ani ci peste 200 de ani pentru că dacă vom continua să stăm pasivi la ceea ce se întâmplă pe lângă noi şi cu noi, dacă vom accepta fără să spunem nimic să ne conducă penalii, hoţii, puşcăriaşii, trădătorii de neam şi conştiinţă, să ne vândă pământurile, să ne otrăvească fântânile prin metode ştiinţifice, să ne vândă aurul şi pădurile cui vrea un Barroso, o Merkel,  un Itzic sau un Friedman,  ACESTA VA FI VIITORUL NOSTRU!

Surse:http://www.in-cuiul-catarii.info/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...