Viktor Orban, după Brexit: Ungaria a ales o altă direcție. UE reprezintă dezordinea

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Viktor Orban, premierul Ungariei, a declarat că după plecarea Marii Britanie din UE, vor apărea schimbări în Europa, acesta precizând că britanicii au vrut să își ia soarta în mâini în fața unei Uniuni Europene ‘în dezordine’, transmite AFP.

“Dacă eliminăm o piesă – iar Marea Britanie este o piesă cu greutate într-un joc de șah – întregul joc se va schimba”, a declarat șeful guvernului ungar în cadrul unei ceremonii la Castelul Buda.


“Oamenii din Marea Britanie au decis să își ia soarta în propriile mâine, să nu se mai lase forțați, s-au săturat de incertitudine, s-au săturat să fie inundați de cuvinte fără acțiune și să nu se mai simtă ca acasă”, a adăugat el, notează Agerpres.

Discursul este diferit de poziția de până acum a lui Orban, care înainte de referendumul de joi din Regatul Unit le-a cerut britanicilor să rămână în UE.


Liderii UE nu au acționat ferm “în lupta împotriva valului de imigranți (…), care a dus la scăderea securității, la înmulțirea amenințărilor și a agresiunilor”, a afirmat el.

“Ungaria a ales altă direcție: UE reprezintă dezordinea, în timp ce Ungaria reprezintă ordinea”, a declarat el.

http://www.activenews.ro/externe/Viktor-Orban-dupa-Brexit-Ungaria-a-ales-o-alta-directie.-UE-reprezinta-dezordinea-134477#.V3TiNPULtbA.facebook

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...