VIRAL pe net: o băbuță ortodoxă o pune la punct pe o jurnalistă care venise să investigheze dacă „era nevoie de atâta biserici în sat” în doar 1 minut și jumătate

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un filmuleț publicat pe facebook de către un tânăr din România face ravagii pe rețeaua de socializare. În clipul de 1 minut și jumătate o femeie în vârstă dintr-un sat din Serbia are un scurt dialog cu o reporteră care vine să o chestioneze pe subiectul „prea multe biserici în sat”.

Femeia – care seamănă leit cu „băbuțele” din România – răspunde întrebărilor jurnalistei, dar ajunge să-și piardă răbdarea și îi spune că „Nu ne lăsați în pace? Dvs sunteți cei care ne tulburați.”. Băbuța se dezlănțuie și o acuză pe reporteră că „vreți să-L smulgeți pe Dumnezeu din sufletele oamenilor” și îi cere jurnalistei să plece.


ActiveNews a verificat traducerea împreună cu un vorbitor de limbă sârbă și poate confirma că este corectă pe fond. Există mici erori, dar nu influențează mesajul răspunsului băbuței.

https://www.activenews.ro/stiri-social/VIRAL-pe-net-o-babuta-ortodoxa-o-pune-la-punct-pe-o-jurnalista-care-venise-sa-investigheze-daca-„era-nevoie-de-atata-biserici-in-sat-in-doar-1-minut-si-jumatate-149292#.WoStshD2V88.facebook


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Rugăciunea părinților pentru luminarea minţii copilului! Mare putere are!

Antreprenor român: „Cu economiile de o viață, mi-am deschis o cafenea. În prima săptămână vine un control…”

Păcatul înjurăturilor si influenta pe care o au asupra vietii

Judecatorul procesului Ceausestilor, Gica Popa s-a sinucis la scurt timp dupa executie: Dumnezeu să mă ierte pentru ce am făcut!

Parlamentar austriac a testat Coca-Cola si a iesit pozitiva la noul Coronavirus!

Închide