Vladimir Putin, vorbe grele la adresa Papei Francisc: NU este omul lui Dumnezeu. Cel puțin, nu al Dumnezeului creștin, nu al Dumnezeului din Biblie

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, afirmă că, prin pozițiile pe care le susține, Papa Francisc se depărtează de teologia creștină.

Într-o vizită la Catedrala Navală cu hramul Sfântului Nicolae din Kronstadt, o insulă din zona Sankt Petersburg, Putin a afirmat că Suveranul Pontif se îndepărtează de preceptele teologiei creștine. „Dacă te uiți la ce spune, este clar că nu este un om al lui Dumnezeu. Cel puțin, nu al Dumnezeului creștin, nu al Dumnezeului din Biblie”, a declarat Putin, conform publicației yournewswire.com.


Acesta ar fi nici mai mult nici mai puțin decât un denunț al Papei ca fiind un neo-marxist ce promovează idei periculoase de extremă-stângă în rândul categoriilor vulnerabile și care visează la un guvern mondial de inspirație comunistă.

Papa Francisc și Vladimir Putin s-au întâlnit pentru prima dată în noiembrie 2013 la jumătate de an de la începerea Pontificatului, dar și în iunie 2015, chiar înainte de al 41-lea Summit G7 ținut în Bavaria.


În ultimii 2 ani au existat negocieri intense pentru ca Papa Francisc să facă o vizită în Rusia unde ar urma să se întâlnească atât cu Patriarhul Kiril al Bisericii Ortodoxe Ruse, cât și cu președintele Putin.

http://www.activenews.ro/externe/Vladimir-Putin-vorbe-grele-la-adrea-Papei-Francisc-NU-este-omul-lui-Dumnezeu.-Cel-putin-nu-al-Dumnezeului-crestin-nu-al-Dumnezeului-din-Biblie-145381

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...