Vrem spitale…Masonii români își construiesc Templul lângă marea moschee…

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Asta ca sa vedeti ca masoneria si islamismul nu se aseamana degeaba in privinta anticristului descris de Biblie. Acesta este mesia-ul islamismului acel Imamahdi, mesia-ul mozaismului, a religiei iudaice, mesia-ul masonilor, adica acel conducator din sange albastru care va conduce Noua Ordine Mondiala si mesia-ul budistilor, acel Maytreia mult asteptat. Va dati seama ce portaluri uriase de invocare a demonilor se vor deschide in acel loc prin incantarile musulmane si prin ritualurile masonice?

As vrea sa ii vad pe cei ce strigau impotriva ortodoxiei ca vor protesta si impotriva moscheii si a templului masonic, deoarece acestea vor fi ridicate cu sprijinul statului, mai ales templul masonic, deoarece masoneria este trecuta sub forma de ONG-uri si primeste finantari de la stat, nu mai zicem de moschee care a primit teren gratis pentru acest edificiu, insa terenuri pentru sarmani, pentru spitale, pentru azile, pentru orfelinate si gradinte, scoli, spitale nu se gasesc.


Consiliul General al Municipiului Bucuresti a dat unda verde marti planului de urbanism prin care Marea Loja Nationala din Romania a cerut permisiune sa isi construiasca un sediu pe bd. Expozitiei nr. 24 F. Noul sediu va avea patru etaje inaltime si va adaposti o parcare subterana, sali multifunctionale, un restaurant, un club, dar si un muzeu si o biblioteca.

Sediul Masoniei române se va afla lângă marea moschee care urmează să fie construită la București: Bd. Expoziției nr. 22-30.


Terenul pe care se va edifica imobilul are o suprafata de circa 2.500 mp si a fost dat de RA-APPS in folosinta organizatiei pe o perioada de 40 ani. Dupa aprobarea Planului Urbanistic urmeaza ca Primaria sector 1 sa emita autorizatia de construire.

Masonii români își construiesc Templul din București lângă marea moschee

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Tratamentul cu argint coloidal

Tratamentele cu argint coloidal distrug majoritatea microbilor si bacteriilor , grabesc vindecarea ranilor,  ajuta la eliminarea celulelor tumorale, stimuleaza cresterea  oaselor  si...

Care este efectul postului asupra regenerării celulelor stem din intestin. Descoperirea ştiinţifică făcută recent

Cercetătorii americani de la MIT au descoperit că postul îmbunătăţeşte substanţial capacitatea celulelor stem din intestin de a se regenera....

Cum l-a pus la punct Ceausescu pe Bush din cauza ca SUA nu voia sa acorde vize romanilor

În emisiunea ”Lumini și umbre” de la B1 TV, modarată de Dan Andronic, istoricul Alex Mihai Stoenescu a vorbit despre...

PizzaGate: Cercurile de pedofilie ale politicienilor SUA expusi de fost sef FBI

    Intodeauna exista prosti care nu cred nici astazi, ..... nu cred ca "guvernantii" alesi de ei la VOT,...

Închide