Conspirații indeplinite
991 subscribers
693 photos
9 videos
6.41K links
Adevăruri cenzurate
Download Telegram
1 Mai - ziua Iluminaților, ziua internațională a muncii, ziua comuniștilor și socialiștilor

Iluminaţii din Bavaria şi Testamentul lor diabolic

Societatea secretă „Iluminaţii din Bavaria” a fost fondată în 1776 şi scoasă în afara legii de către statul bavarez în 1785 (la mai puţin de 10 ani de la înfiinţarea sa), după descoperirea unor documente secrete care dezvăluiau planurile “Iluminaţilor” de a organiza revoluţii pentru răsturnarea monarhiilor europene.

În mai puţin de 10 ani de existenţă, această societate secretă şi-a pus amprenta asupra evoluţiei ulterioare a istoriei europene, dar şi asupra celorlalte societăţi secrete, precum Francmasoneria.

A fost pentru prima dată când au fost scoase la lumină planurile secrete ale celor care conduc din umbră această planetă: “Noul Testament Diabolic”, care le aparţine Iluminaţilor din Bavaria seamănă surprinzător de mult cu Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni.

Modul surprinzător şi miraculos în care s-au petrecut lucrurile arată fără îndoială intervenţia divină salutară: un mesager secret a fost lovit de trăznet şi datorită documentelor găsite de Poliţie asupra lui s-a făcut o percheziţie la reşedinţa conducătorului organizaţiei, Adam Weishaupt. Prin intermediul deconspirării Iluminaţilor din Bavaria s-a putut afla despre planurile oculte de dominare a lumii de către un grup restrâns de oameni.

https://www.dir.org.ro/1-mai-ziua-iluminatilor-ziua-internationala-a-muncii-ziua-comunistilor-si-socialistilor/
Conspirația este o infracțiune binecunoscută în dreptul american, care este predată studenților de profil încă din primul an de studii, ca parte din curriculum-ul de bază. A îi spune unui judecător că cineva are o „teorie a conspirației” ar fi ca și cum i-am spune că cineva consideră că un altul i-a încălcat proprietatea, sau că l-a atacat, sau că i-a furat mașina. Este un concept legal fundamental.

https://www.dir.org.ro/in-1967-cia-a-creat-eticheta-de-adept-al-teoriei-conspiratiei/
Cu alte cuvinte, conspirații au loc tot timpul în SUA, iar mulți dintre conspiraționiști sunt prinși și sunt declarați vinovați de instanțele americane. La început, chiar și schema financiară Ponzi a lui Bernie Madoff, care s-a dovedit apoi a fi cea mai mare fraudă financiară din SUA, a fost considerată o teorie a conspirației.

https://www.dir.org.ro/conspiratia-este-o-infractiune-binecunoscuta-in-dreptul-american/
Rockfeller şi Wall Street au folosit criza datoriilor pentru a forţa privatizări de bunuri de stat şi devalorizări consistente ale monezilor naţionale în ţări precum Argentina, Brazilia, Mexic. Rockfeller şi anumiţi prieteni ai săi precum George Soros au strâns atunci grosul prăzii de la aceste naţiuni, în schimbul unor nimicuri.

https://www.dir.org.ro/familia-rockefeller-si-controlul-banilor/
Aceasta a fost cea mai mare lovitură dată de familia Rothschild, care, la timpul acela, avea cea mai perfecţionată reţea de spionaj şi cel mai bine organizat sistem de curieri din întreaga Europă. În 20 iunie 1815, unul din curierii lui Nathan Rothschild pe nume Rothworth, care venea direct de pe câmpul de luptă, îi adusese ştirea că francezii sunt învinşi.

https://www.dir.org.ro/batalia-de-la-waterloo-a-fost-castigata-de-familia-rothschild/
Traficul de droguri este marfa globală din care se obţine cel mai mare profit, după comerțul cu petrol și arme, astfel că, „imediat după invazie, piețele de opiu din octombrie 2001 au fost restabilite. Prețurile opiului au escaladat.

Până la începutul anului 2002, prețul intern al opiului în Afganistan (în dolari/kg) era de aproape 10 ori mai mare decât în 2000” (Michel Chossudovsky, America’s War on Terrorism). Invazia anglo-americană din Afganistan a restabilit cu succes comerțul cu droguri.

The Guardian informa că, „în 2007, Afganistanul avea mai multe droguri cultivate pe terenuri decât Columbia, Bolivia și Peru luate la un loc” (Patrick Wintour, Opium economy will take 20 years and £1bn to remove).

https://www.dir.org.ro/sua-cia-heroina-afgana-si-istoria-talibanilor/
În 1993, Noua Ordine Mondială a fost recunoscută public drept un principal obiectiv naţional de către social-democratul Bill Clinton. Preşedintele Clinton a fost bursier Rhodes; este francmason, membru al Comisiei Trilaterale şi membru al CRE. De asemenea, a participat la întâlnirile grupului francmasonic Bilderberg, care au loc în fiecare an, când într-o ţară, când în alta.

https://www.dir.org.ro/bill-clinton-si-noua-ordine-mondiala/
Francmasonii aveau nevoie de o organizaţie internaţională, capabilă să monitorizeze toate naţiunile. Aceasta a fost înfiinţată la Paris, pe data de 28 aprilie 1919, purtând numele de Liga Naţiunilor, la iniţiativa francmasonilor Woodrow Wilson (1856-1924, Preşedinte al SUA în perioada 1913-1921) şi Jan Christiaan Smuts (1870-1950, prim-ministru al Africii de Sud în perioada 1919-1924), şi a fost iniţial condusă de francmasoni în frunte cu James Eric Drummond (politician englez liberal, 1876-1951) şi Joseph Avenol (1879-1952). Satutul Ligii Naţiunilor a intrat în vigoare pe data de 10 ianuarie 1920 şi potrivit propagandei sale ar fi trebuit să pună capăt tuturor războaielor.

https://www.dir.org.ro/liga-natiunilor-si-planurile-pentru-un-guvern-mondial/
Clubul de la Roma (CoR), format în anul 1968, a decis că lumea este suprapopulată și a marșat pe ideea că populația va crește mai repede decât resursele, în special în țările dezvoltate. Maurice Strong, membru al CoR, i-a declarat lui Elaine Dewar, în cartea sa Cloak of Green, că problema planetei o reprezintă țările industrializate și că este de datoria tuturor să le decupleze.

Dewar l-a întrebat pe Stong dacă are de gând să se implice în politică, dar el a răspuns că nu poate face nimic ca politician, așa că se duce la ONU pentru că: „poate să strângă bani de la cine vrea, poate să numească pe cine vrea, poate controla agenda”.

După cinci zile petrecute cu Strong la ONU, Dewar concluziona: „Strong folosea ONU ca o platformă pentru a vinde o criză a mediului globală și agenda guvernanței globale”.

https://www.dir.org.ro/incalzirea-globala-sau-cea-mai-mare-escrocherie-din-istorie/
Ce se va petrece cu indivizii? Aici intervine partea a doua din Agenda 21 şi dezvoltarea durabilă: Creşterea Isteaţă („Smart Growth”). În linii mari, planul este de a înghesui oamenii precum vitele în comunităţi urbane cât mai dense.

În cuvintele unui activist Smarth Growth: „oamenii vor fi în cuşti, iar animalele se vor uita”. Într-un limbaj mai puţin metaforic, presupoziţia „ştiinţifică” este că aglomerările urbane vor determina scăderea poluării. Adică, iei oamenii de pe unde îi găseşti, îi închizi în oraşe („no cars allowed” – „nu sunt premise autovehiculele”) şi astfel reduci problemele de mediu.

„Proprietatea privată trebuie abolită pentru a construi comunităţi tip balot, unde oamenii vor fi nevoiţi să trăiască unii peste alţii în zone mixte, la o distanţă mică față de şcoală şi locul de muncă, ce poate fi parcursă mergând pe jos, eliminând astfel nevoia de mijloace de transport, altele decât biciclete, autobuze şi metrou uşor. În această viziune, nu se va mai putea construi pe pământul de la ţară şi acesta va fi restituit sălbăticiei”, declara un oficial american din Massachusetts.

https://www.dir.org.ro/ecologia-controlul-oamenilor-si-noua-ordine-mondiala/
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Operațiunea Gladio: Crimele comise de CIA, serviciile secrete din Europa și NATO

https://www.dir.org.ro/operatiunea-gladio-crimele-comise-de-cia-serviciile-secrete-din-europa-si-nato

Video: Fragment din documentarul "Terrostorm"
Ralph W. McGehee, important agent al CIA în America Latină în timpul anilor 70, a scris în cartea lui „Minciuni mortale:Cei 25 de ani pe care i-am petrecut în CIA” că antrenamentul primit de teroriştii de dreapta în cadrul Şcolii Americilor depăşea ceea ce şi-ar fi putut imagina cel mai rău dintre nazişti. Potrivit lui McGehee, CIA a antrenat, a înarmat, a finanţat şi a protejat Escadroanele Morţii din El Salvador, Guatemala, Nicaragua, Coreea de Sud, Iran, Chile şi Uruguay.

https://www.dir.org.ro/scoala-americilor-o-istorie-a-terorismului-creat-si-finantat-de-sua/
Organizarea unor atentate pe teritoriul american. Dărâmarea unei clădiri aparţinând Marinei SUA. Deturnarea unei curse aeriene cu pasageri civili. Acestea sunt propunerile nebuneşti pe care generalul Lemnitzer, şeful statului major al armatei americane, le-a înaintat Casei Albe în… 1962!

Scopul: să se arunce responsabilitatea în spinarea Cubei pentru a invada această ţară şi a răsturna regimul lui Castro. Kennedy a refuzat. Dar putem foarte bine să ne gândim că ideea a prins rădăcini şi a rodit 40 de ani mai târziu…

https://www.dir.org.ro/operatiunea-northwoods-sua-au-planuit-atentate-teroriste-impotriva-propriilor-cetateni-1962/
"Ministerul rus al Apărării susține că Pfizer și Moderna au fost implicate în activități biologice militare ale SUA în Ucraina finanțate de George Soroș și demarate de Barak Obama, Hillary Clinton și Joe Biden

Șeful Forțelor de Apărare împotriva Radiațiilor, armelor Chimice și Biologice ale Armatei Ruse, Igor Kirillov, a declarat miercuri că producătorii de vaccinuri Covid Pfizer și Moderna au fost implicați în activități biologice militare desfășurate de SUA în Ucraina, informează Știri pe Surse.

„În această schemă sunt implicate mari companii farmaceutice, inclusiv Pfizer, Moderna, Merck, precum și Gilead, care este afiliată departamentului militar al SUA”, a spus Kirillov.

'George Soros, principalul finanțator'

Potrivit acestuia, în 2005 Barack Obama a încheiat un acord de parteneriat cu Ucraina pentru a începe implementarea programelor biologice militare în această țară. Hillary Clinton, conform datelor prezentate, a inițiat adoptarea strategiei SUA de contracarare a amenințărilor biologice și a contribuit la legalizarea cercetării cu dublă utilizare, în timp ce Joe Biden a coordonat activitățile programului biologic militar și a fost implicat în fraude financiare în Ucraina.

„George Soros este sponsorul principal al cercetării biologice militare din Ucraina și un mare lobbyist pentru Big Pharma”, se arată în prezentare.

„Alături de companiile farmaceutice americane și contractorii de la Pentagon, structurile de stat ucrainene sunt implicate în activități biologice militare, ale căror principale sarcini sunt ascunderea activităților ilegale, efectuarea de teste clinice și pe teren și furnizarea biomaterialului necesar”, susține Kirillov.

Potrivit șefului trupelor RCBZ, Departamentul de Apărare al SUA și-a extins semnificativ potențialul de cercetare nu numai în domeniul creării de arme biologice, ci și în obținerea de informații despre rezistența la antibiotice și prezența anticorpilor la anumite boli în populația din regiuni specifice. Totodată, au fost folosite capacitățile companiilor transnaționale și un teren de testare practic necontrolat de comunitatea internațională."

Sursa: activenews.ro
Bancheri din Marea Britanie, Statele Unite, Rusia, Germania şi Franţa s-au întâlnit în Suedia în vara anului 1917.

Ei au convenit ca Kuhn, Loeb & Co. să depună suma de 50 milioane de dolari într-o bancă suedeză, în contul lui Lenin şi Trotsky, potrivit lui Oleg Platonov. Pe lângă această sumă, avocatul lui John P. Morgan, Elihu Root, a plătit revoluţionarilor în plus, încă 20 de milioane de dolari prin intermediul unui fond pentru ajutor de război.

Aceşti bani au fost primiţi prin intermediul lui Jacob Schiff, aşa cum confirmă documentele Congresului American din data de 2 septembrie 1919.

https://www.dir.org.ro/sume-uriase-de-bani-pentru-revolutionarii-bolsevici/
Slobodan Milosevic a fost calomniat de întregul aparat media din Occident şi practic de fiecare politician din fiecare stat NATO. Milosevic a fost numit “măcelarul din Balcani”, comparat cu Hitler şi acuzat de genocid.

Imaginea lui Milosevici de criminal de război a fost folosită de NATO nu numai pentru a justifica sancţiunile economice împotriva Serbiei, ci şi pentru a începe bombardamentele NATO din 1999 asupra Serbiei şi războiul din Kosovo.

CPIFI a îngropat în linişte descoperirea în verdictul imens, de 2.590 de pagini, împotriva lui Karadzic, ştiind prea bine că majoritatea oamenilor probabil nu se vor obosi să citească miile de pagini ale sentinţei.

https://www.dir.org.ro/razboiul-din-iugoslavia-sua-nato-si-achitarea-lui-slobodan-milosevic/
Aceasta este Agenda 21/2030! Dar există și Agenda 2050 și Agenda 2100.

Sub pretextul "luptei împotriva schimbărilor climatice", globaliștii cer reducerea populației planetei, taxarea globală, raționalizarea consumului de hrană și energie, limitarea călătoriilor, desființarea proprietății private, mutarea oamenilor din zonele rurale către orașele inteligente. Globaliștii susțin tehnologia 5G, inteligența artificială și digitalizarea pentru a monitoriza și controla omenirea.

Dezindustrializarea face parte tot din Agenda 21/2030 și primul care a vorbit despre distrugerea suveranității naționale și despre dezindustrializare a fost subsecretarul ONU, Maurice Strong.

Globaliștii vor ca roboții sa ii înlocuiască pe oameni, iar oamenii care vor rămâne să primească o sumă de bani (venit minim garantat). Dar ca să primești acești bani, tu trebuie să faci ce îți zice Guvernul Mondial. Dacă, de exemplu, refuzi sa te vaccinezi, nu vei primi bani. Aceasta este politica totalitară a globaliștilor.

https://www.dir.org.ro/agenda-2030-cele-17-obiective-pe-care-onu-doreste-sa-le-atinga-pana-in-2030/
Instaurarea comunismului în Rusia, la 7 noiembrie 1917, nu a fost câtuşi de puţin un act spontan, ci rezultatul unui amplu proiect secret („Planul Marburg”), pregătit minuţios în afara Rusiei.

Şi finanţat generos de marii bancheri internaţionali. În primul rând de cei de pe Wall Street: Jacob Schiff, J.P. Morgan, Otto Kahn, Paul Warburg, John D. Rockefeller, Edward Henry Harriman, Frank Vanderlip.

Finanţarea bolşevicilor de către Wall Street era intermediată de banca suedeză NYA Banken, condusă de bancherul promarxist Olof Aschberg.

https://www.dir.org.ro/cine-au-fost-finantatorii-revolutiei-bolsevice-din-rusia/
Spre exemplu, în Italia, la sfârşitul anilor `70, serviciile secrete s-au folosit de “armata din culise” NATO cu numele de cod “Gladio”, pentru a pune la cale atentate prin care să discrediteze mişcarea socialistă italiană care, la vremea respectivă, deţinea un loc important în Parlament.

De-abia la începutul lui 1990 fostul premier italian Giulio Andreotti a recunoscut existenţa structurii Gladio, iar judecătorul Felice Casson, care ancheta circumstanţele producerii unui atentat (la Peteano), a descoperit adevărul: acesta nu fusese comis de militanti extremişti de stânga, aşa cum se susţinea oficial, ci de un anume Vincenzo Vinciguerra, un extremist de dreapta, membru al Gladio.

https://www.dir.org.ro/operatiunea-gladio-armatele-secrete-ale-nato/
Un alt incident a avut loc în anii 1960, când armata americană și CIA au efectuat un experiment de bio-armă la metroul din New York. Testul a constat în răspândirea unor recipiente umplute cu otravă ce au fost aruncate între două linii de cale ferată, observând modul în care otrava se răspândește prin rețeaua de metrou.

În Marea Britanie, între 1961 și 1968, Ministerul Apărării a pulverizat E. coli și alte bacterii de-a lungul coastei de sud a Angliei, asupra a milioane de persoane care nu au ştiut că acești germeni au fost aruncați asupra lor.

https://www.dir.org.ro/virusi-epidemii-si-experimente-istoria-razboiului-biologic/