Ziarele mincinoase de propaganda masonica si sorosista, precum hotnews fac liste penibile cu site-urile care spun ADEVARUL

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

A face liste cu siteuri “de evitat” nu este ceva rau in sine. Pus in context, demersul incurajeaza, insa, practic, un nou tip de cenzura, “populara”, de Facebook, stagiu pregatitor inclusiv pentru etapa coercitiva cand, in uralele tinerilor frumosi si liberi, se vor inchide cu forta siteurile care trebuie “evitate”.

Trăim vremuri apocaliptice din punct de vedere politic. Se fac ca-n anii 50, în plină perioadă stalinistă, liste de către “revoluţionarii” de pe Facebook, companie americană, cu site-uri care trebuie interzise sau de evitat. HotNews se află în fruntea promovării acestor liste cu un aritcol publicat la secţiunea Economică: “Dupa dezastrul de la Colectiv i-a determinat in ultimele zile pe multi oameni sa faca liste cu site-uri “de stiri” pe care le considera dubioase. Ei ii indeamna pe prietenii lor sa nu mai distribuie materiale de pe asemenea site-uri, unele pline de continut “de pe alta lume”, altele – unde texte copiate pur si simplu de pe principalele site-uri de stiri, pentru a da impresia de seriozitate, sunt publicate alaturi de mesaje antiamericane si opinii in care se regasesc marile teme ale propagandei ruse.


Iata ce scrie mizeria sosrosita de „ziar” numit Hotnews. Nu este prima oara cand publicatia de propaganda masonica, hotnews ataca pagina noastra, cocoon.

In plus, alt propagandist sosrosist, Lucian Mindruta, s-a chinuit sa editeze un clip cu site-urile de evitat. Penibilul Mindruta, isi roaga prietenii disperat sa nu mai dea share site-ului meu….Degeaba prietene, s-a dus vremea cand lumea voia sa mai citeasca/asculte minciunile voastre!!! Ati prostit lumea 25 de ani cu tampeniile voastre, la comanda serviciilor. Lumea e satula de slugi ca voi care ati tradat tara. Voi mai aveti curajul sa mai deschideti gura?


1

 

Clubul Colectiv prezentat drept “locas al satanismului”. Rockul ca amenintare nu doar la adresa BOR, ci a intregii spiritualitati ortodoxe. Conspiratii in care americanii ar fi de vina pentru tot ce s-a intamplat in ultimele zile. Acuzatii ca Soros si-ar fi trimis oamenii la consultarile de la Cotroceni. Teoriile antiamericane exprimate de Traian Basescu la B1 TV. Toate au circulat masiv, in ultima saptamana, pe Facebook, distribuite de oameni printre picaturile de informatii despre ce se intampla in spitale si in Piata Universitatii, printre apelurile la ajutor si printre share-urile cu senzationalul tabloid al emisiunilor de tip WOWbiz.

Multi utilizatori de Facebook – unii dintre ei jurnalisti, altii oameni de comunicare – au inceput sa isi avertizeze prietenii sa verifice sursa informatiilor pe care le distribuie si sa ii indemne sa ocoleasca site-uri neasumate, site-uri extremiste, de propaganda sau care prezinta conspiratii universale. Totul, intr-un moment cand pentru presa este si asa extrem de dificil sa trieze si sa verifice informatia relevanta, iar unele siteuri de stiri, interesate de audienta, publica la randul lor comentariile si dezinformarile de pe site-uri obscure (…) Pe de alta parte, cele mai cunoscute site-uri ce promoveaza propaganda rusa sau diverse conspiratii se regasesc pe aceste liste. Vezi cazulgandeste.org, expunere.com sau activenews.ro, care, intre altele, au iesit luna trecuta in evidenta prin promovarea intensa a vestitului clip in care un grup de “tineri revoltati” se dezlantuiau impotriva liderilor politici si oranduirii si exprimau mesaje anti-UE si antiamericane. Despre acest clip, Pressone.ro a publicat, saptamana trecuta, o ancheta din care reiese ca tinerii fusesera efectiv folositi, pentru acest mesaj, de persoane cu interese obscure, care refuza sa dea informatii despre materialul video deoarece finantarea Pressone.ro “vine din America”.

Printre site-urile care se regasesc pe mai toate aceste liste se mai numara: puppe.ro, fluierul.ro, efemeride.ro, nationalisti.ro, lovendal.ro, napocanews.ro,searchnewsglobal.“

Site-urile pupincuriste ale SUA-UE, pline de insulte la adresa site-urilor care nu se supun ocupantului străin

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...